Nieuwjaarsconcert 6 jan. 2019

Nieuwjaarsconcert 06-01-2019

Begin december begint de voorverkoop van de kaarten voor ons nieuwjaarsconcert, De honderd kaarten beschikbaar voor het koor worden binnen 10 minuten verkocht en ook in de winkels zijn de kaarten binnen enkele dagen uitverkocht…

Zaterdag 5 januari worden we om13.15 uur verwacht voor de generale repetitie. Nadat iedereen elkaar alle beste wensen voor het nieuwe jaar hebben gewenst zoekt ieder zijn, door Agnes, zorgvuldig aangewezen plek op. Het is nog een beetje passen, meten en schuiven, Maar dan heeft toch iedereen een plekje gevonden.

Helaas is Niels verhinderd en oefenen we alleen met Joost. Eerst de liedjes die samen met hen gedaan worden. Het gaat hier en daar nog wat rommelig, maar we hebben er alle vertrouwen in. Immers, na een minder goede generale, volgt meestal een goed optreden.

En dat komt uit….

Zondag 6 januari  worden we weer om 13.15 verwacht. Voor de dames is er een prachtige corsage in de kleur van de strikjes van de heren. We stellen ons allen weer op en na de soundcheck oefenen we nog even wat liedjes, nu ook samen met Niels.

De zaal gaat om 14.00 uur open, het publiek wordt verwelkomt met een glaasje bubbels.

Om half 3 gaat het gordijn open, We zetten ‘El Condor Pasa’ in…. Na de laatste tonen van ons eerste lied, hebben we al een daverend applaus te pakken.  Ria heet iedereen van harte welkom en stelt het koor en Giancarlo voor. Daarbij vertelt ze dat we een geweldig gast optreden

van Joost Botman en Niels van der Gulik hebben.

Wij zingen onze eerste set, wat zingt het lekker.

Daarna zijn Joost en Niels aan de beurt. Er wordt prachtig gezongen en leuke anekdotes tussen door verteld. Samen zingen we Mrs. Robinson.

Na een gezellige pauze gaan we verder. Weer een set van zeven liedjes. Als laatste zingen we heel enthousiast Funiculi, Funicula, de vrolijkheid spat er van af.

Nu zijn Joost en Niels weer aan de beurt. Het publiek en het koor worden aangespoord mee te zingen… iedereen lijkt de tekst wel te kennen…

Na het gezamenlijk lied, de Boxer klinken de laatste akkoorden…

Ria bedankt Niels en Joost met een fles lekkers voor elk, ook voor Giancarlo is er een flesje.

Alle vrijwilligers, de geluids- en lichtmannen worden onder hartelijk applaus bedankt en ook Ladyspeaker Ria krijgt een mooie bos bloemen.

Als Grand Finale zingen we samen Cecilia, het publiek zingt mee. Wat een geweldig optreden hebben we met zijn alle neergezet en wat een gezellig publiek.

Ik ben trots in dit koor mee te zingen! Ik geef de pen door aan Piet Zut.

Jolanda Stroet

Klik hier om naar het foto-album te gaan

Scroll Up
error: Content is protected !!