St. Maarten 31032019

Fantastisch optreden in de Uitkijk St. Maarten

“Zo maar een dag”; een “Azzurro” blauwzonnige zondag.

Buiten was het voor deze tijd van het jaar warm, degenen die op de fiets waren kregen de “westen wind” tegen. Binnen heerste gezelligheid in het wijkcentrum van St Maartensbrug. De Schager courant, met kenner Esther Raatgers als journalist meldde dat wij, het Langedijker koor een uitstekende openingsoptreden verzorgden naast de Klankentappers uit het eigen dorp en een verfrissend optreden van Notebook uit Heiloo. Superlatieven voor ons koor waren niet van de lucht. 

Alle koorleden deinden op de maat bij het gegeven dat we “daar vrienden voor hebben”. De kleding mocht er ook zijn. “Elke roos” prijkte keurig op de revers van de dames en sprongen er uit als waren het lentebodes. De kleding werd ook geroemd in het stukje krantentekst en terecht. 

Het optreden mocht er zijn, het klonk als een klok. “Zelfs je naam is mooi” vond de zaal ook. We snakten naar “Adem” bij “De doodgewoonste dingen”. Alles klopte en iedereen, een volle zaal, genoot. In de pauze werden lootjes verkocht en menig koorlid had een prijs. Zelfs de hoofdprijs ging naar de gelukkige koorleden Rina Gootjes en Astrid van den Bosch. Zij mogen een heel weekend met een supermodel Toyota een heel weekend gratis toeren naar ieder gewenst doel. 

Herman Wijte

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Scroll Up
error: Content is protected !!