Links

VWS Flowerbulbs Export-Import

vws

VWS staat al sinds 1972 voor kwaliteit en een uitstekende pre- en aftersales. Dit doen wij niet alleen vanuit ons kantoor in Broek op Langedijk, maar ook door middel van regelmatige bezoeken aan de teeltgebieden van onze leveranciers en afnemers in meer dan 60 landen. Zowel het ISO 9001:2008 – als het AEO certificaat garanderen een accurate en tijdige levering van ons grote assortiment bloembollen, waar ook ter wereld.

De kwaliteits bloembollen kunnen het hele jaar geleverd worden. Onze belangrijkste producten zijn lelies, gladiolen, irissen en tulpen. Elke behandeling van de bollen wordt door onszelf gedaan. Daarnaast testen we de bollen in onze kassen door middel van proef plantingen van alle partijen. Nieuwe soorten van lelies, gladiolen, irissen en tulpen worden getest om te beoordelen of deze voldoen aan onzekwaliteitsnormen.
U kunt er zeker van zijn dat bloembollen exporteur VWS de beste kwaliteit en service levert, want een tevreden klant is ons voornaamste doel!

U vindt op onze site de meest uitgebreide informatie van het grootste aantal verschillende soorten bloembollen.

Klik hier om naar de website te gaan.


Welkom bij loopschool Together

Het volgen van loopscholing, van wandelen tot hardlopen, kan vele aanleidingen hebben. Omdat u gewoon lekker wilt sporten of omdat topsport wilt bedrijven. Revalidatie kan een reden zijn, maar ook het advies van uw huisarts om meer te gaan bewegen. Van gezondheidsklacht tot de wens om af te vallen, ieder argument is goed om in de benen te komen of te blijven.

WANDELVAKANTIE NOORWEGEN 2017
In 2017 organiseert Loopschool Together de wandelvakantie naar Trysil, Noorwegen.
Deze vakantie vind plaats vanaf zondag 14 t/m 21 mei

Klik hier voor meer informatie en inschrijfformulier

HEUVELLAND VIERDAAGSE LIMBURG
Vanaf 10 t/m 13-08 -2017 is er de Heuvelland Vierdaagse te Limburg.
Loopschool Together zal daar zeker niet ontbreken.
De afstanden die gelopen kunnen worden zijn:7, 14, 21, 28 en 42 km.
In het plaatsje Gulpen hebben we van 7 t/m 14 augustus een optie op een accommodatie kunnenĀ nemen, welke geschikt is voor 22 personen.

Klik hier voor meer informatie.

Loopschool Together