Even voorstellen

Hallo mijn naam is Sylvia Bakker-Wijte

Via mijn vader Herman Wijte die al heel wat jaren lid is van het Langedijker koor ben ik erin gerold. Hij komt altijd heel blij thuis volgens mijn moeder en geniet ook zichtbaar van het samen zingen.
Mijn zangstem moet zich nog volledig ontplooien maar toen ik hoorde dat zingen de massage is voor de binnenkant was ik om.

Ons gezin bestaat uit 2 dotjes van kinderen Bjorn en Lotte en een lieve man Marco Bakker. Je zou zeggen neem hem mee die kan vast echt zingen maar die beweegt zich liever op de ijsbaan de Meent op dit moment. Jullie kunnen mij ook vaak tegenkomen in het dorp met onze Grote zwitserse Sennenhond. Soort van pony aan de riem. Ik was namelijk een echt paardenmeisje zoiets als Britt Dekker. Of in het ziekenhuis want ik ben werkzaam als servicemedewerker op de spoedeisende hulp.
Daar heb ik allerlei niet verpleegkundige taken. Zoals bijvoorbeeld het schenken van een kop koffie of het bieden van een luisterend oor. Sinds wij werkzaam zijn op de Seh zijn de klachten gehalveerd dus mijn collega’s en ik hebben een groot gat gevuld en dat voelt goed.
Ik ben gelukkig samen met mijn gezin en ook op mijn werk voel ik mij als een vis in het water.

Samen zingen met het koor vind ik enorm leuk en ik geniet er heel erg van. Samen met mij zijn er nu alweer een aantal jonkies bijgekomen (48jr).
In de plus las ik laatst dat het heel goed is om je aan te sluiten bij een club of vereniging waar jezelf weer de jongste bent. En dat heb ik inderdaad ervaren het voelt goed.
Maar zingen is gewoon de beste massage voor de binnenkant en dat kan je aan de buitenkant zien.


Lieve mensen,

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Karin Koenen, ik ben 53 jaar, getrouwd met Aloys en wij hebben twee zonen en een dochter.
Ik werk bij zwembad Duikerdel, receptie/horeca/administratie.
Een aantal jaar geleden kwamen wij tijdens het wandelen met onze hond Gerard Hoogland tegen. We raakten aan de praat, ook over onze gezamenlijke hobby fotografie. En zo kwam het dat Gerard een tijdje later vroeg of Aloys foto’s wilde maken bij een optreden van Het Langedijker Koor omdat hijzelf op vakantie ging. In de loop der jaren kwam dat nog een paar keer voor en ging ik steeds meer met Aloys mee. Ook om foto’s te maken, maar ook omdat ik het koor eigenlijk wel heel erg leuk vond. De sfeer, gezelligheid, saamhorigheid, de muziek, een hecht koor!
Doordat ik Truus Ruiter in het zwembad waar ik werk sprak, durfde ik mij op te geven. En ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb.
Terecht gekomen in een warm bad! Elke dinsdagavond is een feestje en ook de optredens, wat maak je dan zomaar heel bijzondere momenten mee. Ik hoop nog heel wat jaren te blijven.

Karin Koenen


Mijn naam is Aad (Arie) Bijvoet, 66 jaar en woonachtig in Noord Scharwoude. Ik ben getrouwd geweest met Ali die in 2014 is overleden. Ik heb 24 jaar een tankstation gehad waar ik in 2003 mee gestopt ben. Gelukkig hebben Ali en ik samen nog vele jaren van onze vrijheid kunnen genieten. Mijn hobby’s zijn o.a. muziek en oppassen op mijn kleindochter van drie jaar. Vanaf de eerste dag voel ik me thuis bij het koor. Het optreden in De Binding vond ik een bijzondere ervaring. Iedere dinsdag ga ik samen met Marianne met plezier naar de repetities.

Groeten,  Aad Bijvoet.


Mijn naam is Gerard Valk : geboren 1950 en vanaf het voorjaar woonachtig in Zuid-Scharwoude !
Mijn roots liggen in de Rijn en Binnenvaart , geboren op een schip en daar ook altijd als zelfstandige werkzaam geweest , in 2008 gestopt en het bedrijf verkocht en toen aan de wal in Malden .
Omdat Gees Kuiper en ik beiden lid van de solo’s van de NKC waren omdat onze beide partners overleden zijn , hebben we elkaar ontmoet op een solo bijeenkomst in Oisterwijk, waar we alle twee met onze camper aan deel namen en zodoende ben ik hier in Langedijk terecht gekomen !
Wij Gees en Ik  hopen dan ook binnenkort samen te gaan wonen in Zuid-Scharwoude als Gees haar huis verkocht is !
Omdat Gees die al vanaf het eerste uur lid is van het Langedijker koor en mij dat ook wel leuk leek , ben ik ook lid geworden van jullie koor en ik moet zeggen van meet af aan warm ontvangen , een fijne club mensen !
Mijn hobby’s zijn foto’s maken , varen , muziek , zingen en reizen met de camper!

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig muzikaal 2017!

Gerard Valk.


Op de website zag ik dat er een mogelijkheid is om je als nieuw lid nader te introduceren dus maak ik hier dankbaar gebruik van.
Mijn naam is Ron Lute. Ik ben geboren en getogen in Castricum, ben 57 jaar en woon sinds 1990 in Langedijk, momenteel in Noord Scharwoude.
In mijn jeugd ben ik al veel bezig geweest met muziek (3 jaar lid zanggroep “We Independent” en 9 jaar disk-jockey) en het brengt mij nog dagelijks veel plezier.
Vorig jaar ben ik een aantal maanden lid geweest van Popkoor Different maar dat gaf mij niet de voldoening die ik zocht.
Mijn eerste kennismaking met Het Langedijker Koor voelde wel gelijk goed qua sfeer, repertoire, muzikale leiding en de wijze waarop ik ontvangen werd en ik kijk dan ook uit naar een langdurig lidmaatschap.

Ik hoop dat ik een versterking kan zijn voor de bassen en een welkome aanvulling van het collectief.

Gr. Ron Lute


Hallo,

Ik zit nu ong. 6 weken bij het koor dus tijd om mij even voor te stellen.
Ik ben Peter Bruijn 61 jr. opgegroeid in Noord-Scharwoude.
Sinds 1978 gelukkig getrouwd met Margreet en vader van 2 zoons Ton en Per
en een dochter Inge. Ook inmiddels trotse Opa van 4 kleinkinderen.
Mijn werkzame leven heb ik grotendeels ingevuld op de tuinderij in de Diepsmeer te Warmenhuizen.
Ik ben liefhebber van muziek, geschiedenis en  mag graag lezen.
Ook wandel en fiets ik veel.
Zes jaar terug verhuist naar Tuitjenhorn, nog een leuk plattelandsdorp waar wij ons erg thuis voelen.
Nu ik weer wat meer tijd heb vindt ik het erg leuk om bij het Langedijk koor te zingen en weer een
stukje van m’n roots terug te vinden.

 Groetjes Peter