Trekzak Trio “Eigen-wijs”

Trekzak Trio Eigen-wijs

Wij zijn een trio dat gezellige, nostalgische smartlappen en zeemansliederen of 60-er jaren deuntjes ten gehore brengt op de trekkerharmonica.
Maar ook muzettes of meerstemmige muziekstukken zodat ieder zijn of haar “eigen-wijsje” speelt.
Ook zijn wij te vinden op het water voor ’n rondvaart of zomaar ’n gezellig tochtje met de boot.
Wij treden regelmatig op voor ouderen en gehandicapten waar wij altijd ’n dankbaar publiek vinden.
Ook een verjaardag of ’n keertje spelen op uw bruiloft tot wederzijds genoegen.

en men wilde dat er meegezongen moest worden,en zo hebben wij wat zangers bij elkaar gezocht vanuit het Langedijker Koor die ook onze Nederlandstalige en herkenbare nummers ’n warm hart toe dragen.
Het koortje bestaat uit maximaal 20 personen waarvan Bas,Tenor,Sopraan en Alt elk 5 personen.