Kerstoptreden St. Victorkerk Obdam 23122017

Verslag van het Kerstoptreden in Obdam.

Na een aantal jaren werd het Langedijker Koor weer uitgenodigd om deze keer op 23 december in de St.Victor kerk in Obdam te komen zingen. Iedereen had er weer zin in, dus het koor was met een grote bezetting aanwezig.

We werden vanaf kwart over zes ontvangen met een lekker kopje koffie in de mooi versierde St.Victorkerk. Op het repertoire stonden natuurlijk diverse kerstliedjes en ook wat andere toepasselijke liedjes die werden ingepast in de dienst.

Inmiddels liep de kerk langzaam vol voor de dienst, maar natuurlijk ook voor ons koor dat vele jaren aanwezig was geweest bij de traditionele Carnavalsdienst onder leiding van pastoor Paul Vlaar.

Voordat de dienst om zeven uur begon waren de stemmen goed ingezongen. Zingen in een kerk heeft altijd een speciale sfeer, het zingt lekker en het klinkt prachtig. Na diverse traditionele kerstliedjes en een moderne kerstmedley werd besloten met een gelukkig kerstfeest voor iedereen.
Met een daverend applaus hebben we afscheid genomen en we hopen nog eens te mogen zingen in Obdam.

Na afloop van de dienst was er voor alle aanwezigen een glaasje gl├╝hwein om nog even gezellig na te praten.

Gerda Glas
Ik geef de pen door aan Peter Groot

Klik hier om naar het foto-album te gaan.