Kermis Noord-Scharwoude 22 april 2019

Optreden 22 april, 2e paasdag kermistent Noord-Scharwoude

Het was prachtig mooi weer, dus onze witte kleding kwam goed uit.
Om half 4 verzamelen in de tent en het was nog aardig rustig met publiek. Gelukkig waren er van ons koor toch nog ruim 60 man/vrouw om te zingen.
Tijdens onze eerste set was de tent toch wel redelijk vol. De “Sneeuwwitte vredesduif” werd met enthousiasme ontvangen, naar “Can’t help falling in love” werd weemoedig geluisterd en met “Laat de zon in je hart” werd iedereen blij.
We kregen complimenten dat het goed klonk en dat ons repertoire zo afwisselend was.

Na ons kwam het koor de Smartsingers. Ze zagen er goed gekleed uit, maar ik hoorde dat je hun stemmen veel minder goed kon horen door het overstemmen van de drum en accordeon.
Daarna zou Henk Naber komen, maar die liet even op zich wachten en dus na één liedje was het alweer tijd voor ons om het 2e setje te zingen.

Met “Bella Italia” ging de tent uit zijn dak, met “Pastorale” werd het publiek stil van genot en met ons laatste nummer “Funiculi, funicula” was het compleet feest.

Hierna volgde weer een optreden van de Smartsingers en Henk Naber zette het feest door tot latere uurtjes.

We kunnen terugkijken op een gezellige middag, met volgens mij een geslaagd optreden. Ik heb in ieder geval heerlijk gezongen.

Ik geef de pen door aan Hans Koedijk

De hartelijke groeten van Gerta

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.