Happy Sunday in Broek op Langedijk 22 april 2018

Een mooie zondag in april

Nadat we ook nog even van een prachtige zondag qua weer konden genieten, verzamelden wij ons op het Havenplein in Broek op Langedijk. In de tent, waar ons optreden zou plaatsvinden, stond de koffie-met-lekkers al klaar en met het muntje voor een gratis consumptie was de sfeer gezet. We hadden er zin in!
Het was ook een spánnende zondag … Vandaag was de première van ‘de strikjes en de shawls’ én de pochet van Giancarlo. Het was heel leuk om al die verschillende meningen te horen en vervolgens iedereen eensgezind op het podium te zien staan met onze nieuwe versierselen. De één trots, de ander ietwat onwennig, edoch we stonden er.

De verhouding koor-publiek was sixty-fourty, met dank aan de partners van onze leden én de barmedewerkers. Dit mocht de pret niet drukken, onze toehoorders waren enthousiast en vol aandacht. Onze eigen Anja had even plaats genomen tussen het publiek en sprak van ‘’kippenvel’’ tijdens onze vertolking van ‘Va Penciero’. Het zingen ‘’ging lekker!’’
Eén van onze medezangers raakte door de warmte bevangen. Onze gastheer gooide daarop onmiddellijk een paar deuren open. Dit waarschijnlijk om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers zouden vallen. Het plan werkte, we hielden ons staande.

Het dankbare publiek kreeg nog een toegift, dat hadden ze wel verdiend. En toen snel naar huis. Voetbal kijken.

Anna Stoop

Klik hier om naar het foto-album te gaan.