Castle Christmas Fair Heemskerk 10 december 2017

WINTERFAIR OP SLOT ASSUMBURG

SONY DSC

Eindelijk was het zover. Op 10 december gingen we met de bus vanuit Noord Scharwoude om half twaalf naar Heemskerk. In een bus is het altijd gezellig en het was ook nog een dubbeldekker. Ik ga altijd beneden zitten want boven zit geen chauffeur, maar de reis ging goed.
Aangekomen bij het kasteel was het heel leuk, er stonden heel veel kramen met allerlei spullen. Je kon er bijvoorbeeld parfum kopen en ook bier proeven. In het kasteel was het ook gezellig, er waren kerststukjes te koop en mooie kaarsen. Voor ieder wat wils.
Rond twee uur moesten we optreden en we hadden onze kelen goed gesmeerd met glühwein en choco met slagroom. Het zingen ging in ieder geval heel goed. Er had wel wat meer publiek mogen zijn, maar dat had te maken met het slechte weer, het sneeuwde behoorlijk. Natuurlijk hebben we ‘Leise rieselt der Schnee’ gezongen en een aantal kerstliedjes.
Aan het eind van de middag nog een optreden. Helaas werd Cock onwel en moest even naar het ziekenhuis voor controle. Na het tweede optreden weer met de bus naar huis. We hebben allemaal wat gelapt voor de chauffeur die ons toch weer netjes thuis heeft gebracht.
Nou, dit is het dan. Ik heb dit stukje met veel plezier voor jullie geschreven en wens jullie allemaal een fijne kerst en een goed nieuw jaar.

Cor Danenberg

p.s. Met Cock viel het gelukkig mee en ze was weer aanwezig op de wekelijkse kooravond.

Klik hier om naar het foto-album te gaan.